Over ons

Over ons

Buikdanseressen huren bij Buikdans Agency OASE

Buikdans Agency OASE kent twee afdelingen. Traditioneel en fusion.

Traditioneel

Bij onze traditionele optredens nemen onze buikdanseressen u mee in de sferen van de 1001-nachten. De meeste shows vinden plaats op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsevenementen. Onderaan de pagina treft u een video impressie van deze shows.

Fusion

Bij onze fusion optredens steken wij buikdans in een nieuw jasje op festivals en feesten in discotheken. Deze shows zijn een fusie van verschillende dansstijlen, kostuums, multiculturele danseressen, elektronische en ethno muziek. Het betrekken van het publiek tijdens een optreden is een onlosmakelijk onderdeel. Onderaan de pagina treft u een video impressie van deze fusion stijl.

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van professionele optredens voor alle soorten feesten en evenementen in binnen- en buitenland. Maak uw evenement extra memorabel door een van onze professionele danseressen te boeken voor uw volgende speciale evenement!

ONS BELANGRIJKSTE DOEL IS OM UW VERWACHTINGEN TE OVERSCHRIJDEN DOOR DE HOOGSTE KWALITEIT ENTERTAINMENT TE BIEDEN!

Wij zijn deze agency gestart omdat wij het belangrijk vinden dat de kwaliteit van buikdans gewaarborgd blijft. Zo vind je op het internet divers aanbod maar zijn wij het niet altijd eens over de kwaliteit van de danseressen, dansuitvoering, kostuums en prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast zijn wij een netwerk van samenwerkende danseressen, boek jij bijvoorbeeld een danseres persoonlijk, kan het altijd een keer gebeuren dat zij ziek wordt of onverhoopt niet komt opdagen. Bij onze agency hebben wij altijd iemand op reserve staan zodat het nooit kan gebeuren dat op jouw belangrijke gebeurtenis (zoals een bruiloft) niemand komt opdagen.

Wij denken met jou mee

Wij stemmen graag met je af wat jouw wensen zijn en passen ons daar zo goed mogelijk bij aan.
Na diverse jaren aan optredens bij verschillende soorten publiek, culturen en gelegenheden hebben wij onze shows en muziekmixen zodanig aangepast dat de kans groot is de show in de smaak valt bij het publiek.

Zo kun je bij ons ook terecht voor het huren van een buikdans optreden voor jouw henna of vrijgezellenfeest op maat! Wil jij mooi binnenkomen bij jouw trouwdag, of dat wij dansen voor jouw henna ritueel? Wij zorgen dat het een unieke show wordt.

Wij hebben ervaring met name veel ervaring met #Turks, #Egyptisch, #Iraans, #Europees, #Hindoestaans en #Indiaas publiek. We beginnen meestal met spannende muziek en bouwen vervolgens op naar spannende darbuka en feestelijke muziek die bij het publiek past. Heb je speciale verzoeken m.b.t. eigen muziek of het aanpassen van een show naar eigen wens dan denken wij met jou mee!

Atributen en rekwisieten

Optredens omvatten moderne en klassieke stijlen van buikdansen met een mogelijkheid tot gebruik van diverse attributen zoals fanveils, isisvleugels, kandelabers (met echt aangestoken kaarsen), zwaard, wandelstok en zijden sluiers.

Kostuums

Wij vinden het belangrijk dan onze buikdanseressen professionele kostuums dragen (zoals met strass steentjes, kristallen met behulp van de meest kwalitatieve stoffen). Heeft u uw feest aangekleed met een kleurenthema? Dan zullen wij onze kleding zo goed mogelijk hierop afstemmen.

Thema's

Heeft uw event een thema zoals: Libanees, Israëlisch, Hindoestaans, Egyptisch, Marokkaans, Indiaas, Turks, Grieks, Indiaas, Perzisch etc. Dan stemmen wij onze muziekkeuze en dansstijl hier graag op af.

Regio's

Wij hebben ervaren buikdanseressen beschikbaar in de randstad (regio Rotterdam, Amsterdam en Den Haag) maar werken ook in de provinicies Noord-brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Utrecht en Overijssel. Eventueel ook te boeken in België of Duitsland.

#bellydancers #dancegroup #show #buikdansgroep #party #hennaparty #trbusniples #batwaan #hindoestaanse bruiloft #weddings #turkishparty #turkishwedding #arabicparty #dugun #hennarituals #weddinghenna #bruiloftideeen #buikdanseres #buikdanseresamsterdam #buikdanseresdenhaag #buikdanseresrotterdam

 

FUSION

Buikdans agency OASE steekt de traditionele oosterse dans in een nieuw jasje. Buikdans gaat normaliter hand in hand met Arabische muziek en is veelvoorkomend op Arabische bruiloften of andere feestelijke gelegenheden. Met onze fusion optredens  wil OASE ook aan het niet-oosterse publiek laten zien dat buikdans een krachtige, sensuele, indrukwekkende dans is. OASE koppelt de traditionele dansstijl aan andere muziekstijlen zoals bijvoorbeeld hiphop, house en uk bass. Hiermee wordt aangetoond dat traditioneel en modern op een prachtige manier hand in hand kunnen gaan. Doordat de danseressen een brede dansachtergrond hebben, geven zij het buikdansen een unieke twist. De welbekende buikdansmoves worden aangevuld met bewegingen uit de Argentijnse ‘Tango’, Tahitiaanse ‘ori Tahiti’, Indaase ‘Bollywood’ en invloeden vanuit de urban dans cultuur. Met deze fusion stijl tracht OASE om het imago van buikdans te moderniseren, waardoor dit uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld entertainment op de Nederlandse festivals. De primeur is op VALTIFEST (9/9/2017), waar OASE met zes prachtige danseressen het hoofd van de festivalbezoekers letterlijk in de wolken heeft gebracht.

 

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave

Compilatie video OASE TRADITIONEEL

Promoclip OASE FUSION

Compilatie OASE FUSION op Valtifest 2017

 

www.buikdanseressen-huren.nl is een initiatief van www.buikdanseres-huren.nl

Voor informatie, vragen of boekingen neem vrijblijvend contact met ons op