OASE BUIKDANSERESSEN TARIEVEN

Met meerdere danseressen kunnen we met een show alles uit de kast halen om iedereen mee te nemen in de 1001-nacht sferen! Dit is overigens wel afhankelijk van de zaalgrootte/ aantal publiek. Om de juiste show te kiezen adviseren wij om contact op te nemen (per mail, contactformulier of telefoon) om een goede keuze te kunnen maken.

Prijzen per danseres voor verjaardagen, bedrijfsfeesten en vrijgezellenfeesten (excl. 0,50/km reiskosten en enkel voor bedrijven excl. 9% btw):

A) Een ‘standaard’ buikdans optreden van max. 15 min is €250,-

B) Een ‘standaard’ optreden van 20 min. is €300,-

C)    Een 'standaard' optreden van 30 min is €350.-

D)   Een 'all in' optreden van 20 á 30 min is €400,-

 

  • Standaard houdt in dat wij een show uit ons repertoire (diverse culturele thema’s) uitvoeren. Heb je speciale verzoeken m.b.t. eigen muziek of het aanpassen van een show naar eigen wens dan kunnen wij de show en de muziekmix aanpassen. Prijs in overleg. 
  • All-inn is een show met diverse attributen zoals lichtgevende wings, een kaarsen hoofd kandelaar, solo en groep dansen waar je compleet wordt meegenomen in de sfeer van 1001-nachten met een eigentijdse en moderne twist. Minimale afname is 2 danseressen voor deze show.

Prijzen voor henna, bruiloften en besnijdenis feesten:

Voor bruiloften, henna ceremonies en besnijdenis doping feesten hanteren wij een meerprijs van €100,- per danseres.

Bij deze gelegenheden reserveren wij namelijk extra tijd i.v.m. veel voorkomende vertragingen. Daarnaast steken wij extra tijd in het 'wow' effect op maat. Dus wij laten kleding naar thema aanpassen, gebruiken extra attributen (zoals leds, kaarsen attributen, shammadans, led wings en fanveils). Tot slot kijken wij naar een gepersonaliseerd thema waarbij we met de danseressen extra repetities vooraf inplannen.

Last minut boekingen:

Voor boekingen binnen 24 uur rekenen wij €50,- extra per danseres. Deze dient ook op voorhand aanbetaald te worden zodat wij er zeker van zijn dat wij niet alles aan de kant zetten (onze dagplanning) om jouw van een geweldige buikdans show te voorzien.

Annuleringspolicy:

Wij reserveren de datum alleen voor u waardoor de desbetreffende danseres(sen) geen andere shows meer kan aannemen voor dit dagdeel. De meeste events zijn in het weekend en worden veelal ver vooruit gepland. Wanneer deze geannuleerd wordt zijn wij vaak niet meer in staat daar een vervangende opdracht voor te regelen. Uit deze reden hanteren wij een strenge annuleringspolicy.

Bij het boeken van een optreden gaat u akkoord met deze annuleringsvoorwaarden:

Annuleringskosten:  

  • De reserveringskosten (aanbetaling) is niet terug te vorderen. Wel kunt u de show tot uiterlijk 14 dagen voor de afgesproken showdatum kosteloos naar een andere datum verplaatsen.
  • Annuleert u later dan 14 dagen voor de afgesproken showdatum dan betaald u 50% annuleringskosten over het resterende te betalen bedrag.
  • Annuleert u later dan 7 dagen voor de afgesproken showdatum dan betaald u 75% annuleringskosten over het resterende te betalen bedrag.
  • Annuleert u één dag ervoor of op de dag zelf dan betaald u 100% annuleringskosten over het totaal te betalen bedrag.Garantie vanaf onze kant: in tien jaar tijd hebben wij nog nooit een optreden gemist/moeten annuleren. Mocht er onverhoopt iets gebeuren hebben wij altijd iemand klaar staan die de show kan opvangen/vervangen.

Betalingen

Bij het akkoord op ons prijsvoorstel of offerte wordt er een aanbetaling van ten minste 50% gedaan om de show definitief te bevestigen. Het volledige bedrag dient op de dag van de show 100% voldaan te zijn.