Buikdansoptreden op henna feest

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van professionele optredens voor alle soorten feesten en evenementen in binnen- en buitenland. Maak uw evenement extra memorabel door een van onze professionele danseressen te boeken voor uw volgende speciale evenement!

ONS BELANGRIJKSTE DOEL IS OM UW VERWACHTINGEN TE OVERSCHRIJDEN DOOR DE HOOGSTE KWALITEIT ENTERTAINMENT TE BIEDEN!

Zo kun je bij ons ook terecht voor het huren van een buikdans optreden voor jouw henna of vrijgezellenfeest op maat! Wil jij mooi binnenkomen, of dat wij dansen voor jouw henna ritueel? Wij zorgen dat het een unieke show wordt.

Wij stemmen graag met je af wat jouw wensen zijn en passen ons daar zo goed mogelijk bij aan.
Na diverse jaren aan optredens bij verschillende soorten publiek, culturen en gelegenheden hebben wij onze shows en muziekmixen zodanig aangepast dat de kans groot is de show in de smaak valt bij het publiek.

Wij hebben ervaring met name veel ervaring met #Turks, #Egyptisch, #Iraans, #Europees, #Hindoestaans en #Indiaas publiek. We beginnen meestal met spannende muziek en bouwen vervolgens op naar spannende darbuka en feestelijke muziek die bij het publiek past. Heb je speciale verzoeken m.b.t. eigen muziek of het aanpassen van een show naar eigen wens dan denken wij met jou mee!

Atributen en rekwisieten

Optredens omvatten moderne en klassieke stijlen van buikdansen met een mogelijkheid tot gebruik van diverse attributen zoals fanveils, isisvleugels, kandelabers (met echt aangestoken kaarsen), zwaard, wandelstok en zijden sluiers.

Kostuums

Wij vinden het belangrijk dan onze buikdanseressen professionele kostuums dragen (zoals met strass steentjes, kristallen met behulp van de meest kwalitatieve stoffen). Heeft u uw feest aangekleed met een kleurenthema? Dan zullen wij onze kleding zo goed mogelijk hierop afstemmen.

Thema’s

Heeft uw event een thema zoals: Libanees, Israëlisch, Hindoestaans, Egyptisch, Marokkaans, Indiaas, Turks, Grieks, Indiaas, Perzisch etc. Dan stemmen wij onze muziekkeuze en dansstijl hier graag op af.

 

#bellydancers #dancegroup #show #buikdansgroep #party #hennaparty #trbusniples #batwaan #hindoestaanse bruiloft #weddings #turkishparty #turkishwedding #arabicparty #dugun #hennarituals #weddinghenna #bruiloftideeen #buikdanseres #buikdanseresamsterdam #buikdanseresdenhaag #buikdanseresrotterdam