Buikdanseres huren in Rotterdam?

Bij buikdans agency Oase ben je aan het juiste adres om een buikdanseres te huren in Rotterdam. Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met het verzorgen van buikdans optredens op feesten en evenementen.

Bij onze traditionele optredens nemen onze buikdanseressen je mee in de sferen van de 1001-nachten. De meeste shows vinden plaats op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsevenementen.

Voor welk soort feest kun je een buikdanseres huren in Rotterdam?

Je kunt bij ons een buikdanseres voor allerlei feesten in en om Rotterdam huren, particulier en zakelijk. Bij onze traditionele optredens nemen onze buikdanseressen je mee in de sferen van de 1001-nachten. De meeste shows vinden plaats op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsevenementen.

Wij hebben met name veel ervaring met Turks, Egyptisch, Iraans, Europees, Hindoestaans en Indiaas publiek. We beginnen meestal met spannende muziek en bouwen vervolgens op naar spannende darbuka en feestelijke muziek die bij het publiek past. Heb je speciale verzoeken m.b.t. eigen muziek of het aanpassen van een show naar eigen wens dan denken wij met jou mee!

De volgende zalen hebben recent bij ons buikdanseressen ingehuurd:

 • De doelen, Rotterdam (concert- en congresgebouw) (Salsa aan de haven)
 • Diamond plaza, Rotterdam
 • Diva Party Centre, Rotterdam
 • Paradiso, Amsterdam (evenement Manifesto)
 • ZIGGO Dome, Amsterdam
 • Restaurant Topkapi, Amsterdam en Den Haag (met live muziek)
 • Thuishaven, Amsterdam (Valtifest)
 • De Koning Party & Events, Amsterdam
Buikdanseres huren Rotterdam

Ook een buikdanseres huren in Rotterdam?

Ons belangrijkste doel is om uw verwachtingen te overschrijden door de hoogste kwaliteit entertainment te bieden!

Hoe huur ik een buikdanseres in Rotterdam?

Wij stemmen graag met je af wat jouw wensen zijn en passen ons daar zo goed mogelijk bij aan. Na diverse jaren aan optredens bij verschillende soorten publiek, culturen en gelegenheden hebben wij onze shows en muziekmixen zodanig aangepast dat de kans groot is dat de show in de smaak valt bij het publiek.

Zo kun je bij ons ook terecht voor het huren van een buikdans optreden voor jouw henna of vrijgezellenfeest op maat! Wil jij mooi binnenkomen bij jouw trouwdag, of dat wij dansen voor jouw henna ritueel? Wij zorgen dat het een unieke show wordt.

Wat wij van je willen weten:

 • hoeveel publiek verwacht je
 • hoe groot is de zaal
 • hen je een thema in gedachten
 • is er een geluidsinstallatie op locatie
Buikdanseres huren Rotterdam

Ook een buikdanseres huren in Rotterdam?

Overige informatie

Atributen en rekwisieten

Optredens omvatten moderne en klassieke stijlen van buikdansen met een mogelijkheid tot gebruik van diverse attributen zoals fanveils, isiswing (vleugels), kandelabers (met echte kaarsen), zwaard, saidi stokken (wandelstokken) en zijden sluiers.

Kostuums

Wij vinden het belangrijk dan onze buikdanseressen professionele kostuums dragen (zoals met strass steentjes, kristallen en kwalitatieve stoffen). Hen je het feest aangekleed met een kleurenthema? Dan zullen wij onze kleding zo goed mogelijk hierop afstemmen.

Regio's

Je kunt uiteraard niet alleen in Rotterdam een buikdanseres bij ons huren, wij hebben ervaren buikdanseressen beschikbaar in de randstad (regio Rotterdam, Amsterdam en Den Haag) maar werken ook in de provincies Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Utrecht en Overijssel. Eventueel ook te boeken in België of Duitsland.